Co vidí týmy BCM v době covidí a ocenění aktivním nezdolným držákům 2

Aktivita a optimismus jsou nejen rys povahy, ale i každého postoj k věcem, když ty zrovna nejdou ideálně. V rámci veškerých možných omezení a také jejich vývoje v čase se každý náš tým v posledních měsících po svém snažil  vypořádávat se zákazem společného sportování. Průřez aktivit týmů a jejich „real stickers“, opravdových držáků v pár větách jejich trenérů s  pár zcela náhodně pořízenými snímky při zcela náhodných setkáních ve zcela náhodných prostředích následuje. Redakčně kráceno.

U12 a U14

S lepšícím se počasím narostla chuť všech hráčů k pohybové aktivitě ve venkovních prostorách. Většina hráčů z U12 a U14 využila současnou nepřízeň osudu k možnosti zařazení i jiných sportů do svého repertoáru jako je stíhací závod na kole k Radíkovské věži, překonávání svého času v běhu na XY km, několika kilometrové procházky se psem v přírodě, oprášení, anebo rovnou nakoupení nových inline bruslí pro Hejčínský okruh apod.

Hráči kategorie U14 také využívají čas k zušlechťování své tělesné schránky, která se jim za to jednou v budoucnu zcela jistě odvděčí.  Konkrétně se do týmových soutěží nejvíce zapojili hráči Macháček, Gregor a bratři Brodovi, kteří soutěž zcela ovládli. Dále se pak mimo soutěž poctivě do individuální kondiční přípravy pustili hlavně Jakeš a Stašek. Ostatní hráči pokračují zodpovědně i přes nepřízeň osudu s individuální přípravou po olomouckých basketbalových hřištích. MS

U15

Starší žáci U15 letos před vynucenou stopkou soutěží zápolili v ŽL U15. Od ledna 2021 se pak zúčastnili mnoha výzev a aktivit ve kterých si nevedli špatně. Pravidelné setkávání v online prostoru a práce zejména na kondiční přípravě sportovce má smysl!

HEJBNI SE – U15 svou aktivitou ve výzvě CZ.BASKETBALL posbírali v posledním týdnu 2319 fanoušků a dostali se tak na pomyslnou bednu a 3. místo v soutěži!

ZIMNÍ RADOVÁNKY – během zimních měsíců došlo i k náhodnému setkání a zkoušení nových sportů.

RUNNING CHALLENGE – od začátku března v běžecké výzvě překonávají U15 uběhané kilometry a zápolí mezi sebou kdo jich dá během března více; jak si vedou na obrázku výše. KS

U17

Poté, co venku ustoupily mrazy a mírně se oteplilo, začali být hráči aktivnější. Do výzvy, kterou jsme měli a na základě doporučení, se začalo hýbat 7 hráčů kat. U17. I přes náročnou situaci, která je, a zároveň ve spojitosti s přípravou na SŠ se nejaktivnější ukázal Vincent Hofhans. Pochvalu však zaslouží i ostatní hráči, kteří se zapojili.

   KT