Hráči U15 se během měsíce března zúčastnili běžecké výzvy a podpořili olomouckou ZOO!

Starší žáci U15 se během měsíce března účastnili běžecké výzvy, kdy se jim podařilo celkově překonat 427 kilometrů! Za každý kilometr pak trenéři podpoří adopcí Fenka Berberského z olomoucké ZOO. 

Během měsíce března sbírali U15 kilometry v běžecké výzvě. Zapojili se všichni, ač někteří neměřili své výkony a nezapisovali do tabulky, běhala celá kategorie. Průběžné výsledky se zobrazovali ve skupině a bylo potěšující sledovat zápolení, sic mimo palubovky, ale přesto alespoň mezi sebou v rámci této výzvy. Soutěž poměrně suverénně v počtu naběhaných kilometrů ovládl Mety Pazdera (102,3 km).
Nejlepší čas na 1km připsal Honza Broda (4:15). Pochvalu zaslouží všichni hráči, jelikož tempo běhu šlo postupně během března nahoru a kluci zlepšovali své výkony! Celkově se jim podařilo v součtu naběhat 427,8 km, což je super počin. Za každý kilometr se trenéři kategorie rozhodli poslat finanční částku na podporu zvířat v olomoucké ZOO. Družstvo vybralo k adopci Fenka Berberského, kterého tým podpoří. Kdyby chtěl někdo z rodičů nějakou formou přispět a Fenka také podpořit, kontaktujte trenéry kategorie 🙂