U14 dvakrát úspěšně s Žabinami

Dvojička se soupeřem z Žabin, se kterým jsme se potkali už v základní části, dopadla na výbornou. Ještě v pátek visela ve větru možnost odložení utkání z důvodu nemocí a zranění. Nakonec převládl sportovní duch, povolali jsme mladší hráče až z kategorie U12 a vyrazili do boje. I přes nespočet absenci z důvodu zranění, nemoci a jarních prázdnin jsme potvrdili roli favorita v obou utkáních.

V sobotu na domácí utkání jsme nastoupili ještě s 10 hráči, kdy naskočil dokonce i benjamínek z U12 Štěpán Ondruška, který rozhodně neztratil a předvedl solidní výkon po celé utkání ozdobený dvěma úspěšnými trojkami. Naopak v neděli do Brna odcestovalo už pouze 8 statečných. Navíc z toho jeden hráč odcestoval se zatnutými zuby se zraněným kotníkem odhodlaný podpořit svůj tým na maximum. Klobouk dolů před morálkou hráče, že se na svůj tým nevykašlal. Teď je na čase pořádná regenerace.  

Obě utkání se vezli ve velmi podobném duchu. Ve většině soubojů jsme byli první a agresivnější, což vedlo ke spoustě zisků a jednoduchých košů. Velkým pozitivem obou utkání je obrovská porce minut pro všechny naše hráče a hlavně zvedající se výkon a projev naší hry. Mimo jiné jsme si také mohli vyzkoušet nové věci, které budou určitě k využití v další části sezony. 

BCM : SK Žabovřesky (87:43)

SK Žabovřesky : BCM (52:94)

ka. Nutno podotknout, že se vůbec