TURNAJ ČBF U10

Naše družstvo nejmladších využilo nabídky od ČBF uspořádat turnaj právě pro kategorii U10. V neděli ráno se tak do Olomouce sjela družstva KP Brno a Jiskra Kyjov.

V úvodním utkání se naši chlapci setkali s družstvem děvčat z KP Brno doplněné o syna bývalého reprezentanta. Dlouho bylo utkání vyrovnané, ale děvčata nakonec zvítězila. Po dovednostních soutěžích, kde si také dvě dvojice děvčat z KP odnesla první a druhé místo, následovalo utkání mezi mixem Kyjova a KP. I tentokrát KP po polovině zlomilo odpor soupeře a dokráčelo si tak pro první místo v turnaji. V posledním utkání turnaje jsme si to rozdali s Kyjovem o druhé místo. Od začátku se nám dařilo bránit a proměňovat koše v útoku, a tak jsme ji na našem prvním turnaji vybojovali krásné druhé místo.

Děkujeme za podporu ČBF, kdy děti dostaly krásná trička a medaile. Za odměny do dovednostních soutěží a pro naše kluky děkujeme panu Bačíkovi. Obrovský dík patří všem zúčastněným za skvělou sportovní atmosféru. Můj osobní dík i našim dorostencům a jejich trenérovi, kteří byli obrovskou pomocí při organizaci. A samozřejmě bez vás rodičů by to nikdy nešlo. Díky moc a příště zas!