Turnaj U10 na hale UP aneb první basketbalové krůčky nového družstva

Během uplynulého víkendu se na hale UP uskutečnil turnaj nejmenších nadějí U10 za účasti dvou družstev SK UP Olomouc a týmu z Vyškova. 
Během nedělního dopoledne na minibasketbalových kolbištích zápasilo přes 40 malých baskeťáků, kteří si olomoucký turnaj náležitě užili.  Nově vzniklé družstvo U10B odehrálo své vůbec první ofiko zápasy v dresech. Všichni nastoupivší kluci předvedli odvážné a bojovné výkony. Snažili se co to šlo a i přes rozpaky při zdravení soupeře, rozvazující se tkaničky a opičí dráhy prolézané mezi lavičkou a tribunou  během zápasu, předvedli super výkony. S jejich prvními zápasovými zkušenostmi jim výborně pomáhali trenéři Alča Navrátilová s Matúšem Petraškem. Kluci se svých „úkolů“ na hřišti zhostili s velkou parádou. Dávali své první koše, lítali po hřišti s energií a nadšením a bavili se basketbalem 🙂 Zkušenosti nabyté v přípravném turnaji jistě zúročí v jejich další basketbalové cestě. Jen tak dál!
Velký dík patří také organizátorům Marušce Dosedělové a Lukáši Kapaňovi, kteří pro kluky turnaj  bezvadně připravili a uspořádali; zapisovatelům u stolku z řad U12 a v neposlední řadě také rodičům, kteří přišli své ratolesti na Sportovní halu UP podpořit a vytvářeli během turnaje parádní atmosféru 🙂 Díky moc bez vás by to nešlo!
Pořadí turnaje:
1. SK UP BCM Olomouc A
2. Basket Vyškov
3. SK UP BCM Olomouc B