Nepřesvědčivé výkony U11

Na své poměry velice nestandardní  a ospalý výkon podalo v sobotním utkání proti Šumperku družstvo U11. Začátek prvního utkání byl příslibem dalšího bojovného dopoledne na hale UP z naší strany, ale po prvních dvou čtvrtinách postupně odcházela naše pozornost a hlad po míči. Ve druhém poločase jsme dovolili soupeři se nadechnout a „Šumperáci“ si tak na nás vynutili spoustu nepřesných přihrávek do země nikoho, neskutečné množství ztrát z driblinku a místy to vypadalo, že se u nás objevil i strach z kontaktu s protihráčem. Upracovaně a nelehce se našim klukům přece jenom povedlo dokráčet k těsnému vítězství.

Druhý zápas už byl z naší strany odehrán s větší chutí a bojovností. Po celé utkání si naši hráči drželi několika bodový náskok a díky zlepšené obraně a velkému množství získaných míčů si dokráčeli pro druhé pohlednější vítězství. Na výsledku druhého utkání se výrazně podílel ve čtvrté čtvrtině Macháček, který  parádními zisky a nekompromisním zakončením pouze zvýraznil svůj kvalitní výkon v tomto utkání. Pochvalu za spoustu vybojovaných míčů zaslouží Adam Jendřiščík a Vladimír Horák, kteří se nebáli po hlavě vrhnout do jakéhokoliv souboje a připravit tak šance pro své spoluhráče.  Za zmínění také stojí zlepšená hra Andreje Ilavského – neprostupná obrana a několik tvrdých nájezdů do koše.

 

BCM : Šumperk (32:30)

Gregor 11 (4/1), Ilavský 7 (4/3), Weiser 4, Horák 2 (2/0), Jendřiščík 2, Macháček 2 (2/2), Němec 2, Daneček 1 (7/0), Hloušek 1,

BCM : Šumperk (40:28)

Macháček 12 (4/4), Weiser 6, Ilavský 5 (4/1), Daneček 4 (1/0), Šlezar 4, Galla 2, Gregor 2, Horák 2, Kubík 2, Scripcaru 1 (2/1)