Tým U11 je mrtev, ať žije tým U12. „Nula-osmičky“ bilancovaly v Nemilanech.

Velmi dobrá účast a příjemná atmosféra se ve čtvrtek sešly na předměstí Olomouce v Nemilanech a zarámovaly oficiální ukončení sezóny týmu ročníku 2008, -09, tedy loňských U11, nyní U12.

´Prequel´ hlavní seance obstaralo fotbalové utkání Rodiče vs Děti a dlužno dodat, bylo se na co dívat! Děti se mihotaly v romantickém nadšení mezi nohama ostřílených borců a borkyň a s nezměrnou energií se tvrdohlavě snažily dopravit míč do sítě prostředkem hřiště. Nad nimi čněly zkušeně  a ve správném taktickém rozestavění ztepilé postavy borců v drezech tu více, tu méně ukrývající pletence ramenních svalů a břišních 6-packů.

Omladina postupně zkormouceně poznávala, že dnes se těžko prosadí proti ose týmu rodičů. Nepropustný Jadroš v brance, na hrotu Honza/Jarda Koller a mezi nimi běhavé, takticky a technicky zdatné středopolařky z České pošty a Tepláren. Zejména jejich zpracování vysokých míčů na prsou bylo velmi pokročilé, jakož i ukázkové odkopy rovnou „z jedničky“. Nastupující generace po prodělané lehké depresi z neúspěchu v první části klání restartovala náladu při penaltách, kde naopak rodiče propadli podobně jako koleno velkého útočníka.

Hlavní část ´Awards Ceremony´ pak byla částečně hodnocením sezóny, tak i slovním hodnocením sportovního „prospěchu“ a pokroku jednotlivých hráčů v sezóně 2018/19. Každý hráč obdržel pěkný diplom z dílny akademického malíře Atějky s krátkou poznámkou a procentem absolvovaných tréninků za sezónu. K tomu se vyhlašovala i individuální ocenění. Největším oceněním a příslibem do nové sezóny je skutečnost, že všech 18 stávajících členů je přihlášeno na výcvikový tábor v srpnu (a uhrazeno..). Odsud se pak dá dál vycházet!

PŘESKOKY ŠVIHADLA Test 60 s; průměr skupiny 88,67 přeskoků

3. místo:      Michal Trefil       110,5

2. místo:      Lukáš Neduchal      116,5

1. místo/SKIPPER of the year: Matyáš Matějka 120,7

NEJVĚTŠÍ ZLEPŠENÍ V SEZÓNĚ:   Tomáš MLČOCH

 NOVÁČEK ROKU:  Marek PŘINDIŠ

MVP, Most Valuable Player:    Michal TREFIL (Z+, návraty do obrany + hra za U12)

KAPITÁNI SEZÓNY:    Lukáš NEDUCHAL a Nikola NEVRLÝ

CELKOVÁ ÚČAST NA TRÉNINCÍCH; celkem 143 tréninků a utkání

3. místo: Nikola NEVRLÝ 92,31

2. místo: Lukáš NEDUCHAL 95,10 %

1. místo: Tomáš MLČOCH 99,30 %