Konečně. KONEČNĚ? KONEČNĚ!!!

Zatímco minulý týden vylétly první vlaštovky, v pondělí 4.5.2020 byl už KONEČNĚ po téměř dvou měsících  den D a všechny kategorie se znovu potkaly a s respektováním platných omezení se začaly společně hýbat. 

A pohled to byl neskutečný. Jako když vypustíte kůzlata z ohrádek na čerstvou louku, tak se na to naši borci těšili, od malých 10-letých po „staré“ „patnáctky“ a „sedmnáctky“. U Pavla K. jsem si nebyl jistý, ten klusal zadumán.

Může nám být líto, že týmy U11 a U12 s vybojovanou letošní účastí Mistrovství ČR přišly o svou šanci účastnit se vrcholu sezóny. Podobně na prahu play-off stáli U14, stejně tak další týmy přišly o svá závěrečná utkání. Leč, neřešme, co změnit nelze a s plnou odpovědností se pouštíme do další přípravy.

Hráčům se klade na srdce, aby poslouchali pokyny svých trenérů. Ti musí reagovat na fakt, že vrchol sezóny byl uměle odstraněn a fakticky s družstvy přecházejí do přípravného období nastávající sezóny, která začne soutěžně až za zhruba čtyři měsíce (!). Nelehká úloha nejen kvůli sportovní stránce věci. Stejně tak na sebe berou odpovědnost za dodržování průběžně se uvolňujících, stále však platných karanténních opatření. 

Mějme všichni, prosím, toto na mysli.

Trenérům jde dík za aktivitu při vytváření a zavěšování videí s doporučovanými cvičeními a přípravu rozjezdu po restartu. Rodičům uznání za koňskou trpělivost v domácích podmínkách a udržování optimálního psychologicko sociálního smíru ve svých rodinných týmech 🙂

Rodičům – snažíme o plynulý rozjezd klubových aktivit, jsme však stále do značné míry závislí na otevření školních tělocvičen a na další  uvolňování restrikcí ze strany nadřízených autorit. Prozatím vedle venkovních tréninků venku využíváme pár dostupných ploch. Současně jsme ve fázi dotváření rozvrhů na přicházející sezónu 2020/21 a trenérského zajištění a letních akcí. Zároveň, podpořte nadále zdravý režim svých dětí. Rámcově i jako vodítko lze konzultovat s obrázkem níže.