S Kroměříží nejdřív ve velkém stylu a potom …

 Těžká dvě utkání a navíc v malém počtu hráčů z různých důvodů mají za sebou naše U12.

BCM Olomouc – Kroměříž 76:45

Body: Flaks 19 (2/1), Pazdera 13 (1/1), Němec 10 (4/2), Broda Jn 9 (7/3), Jakeš 6, Bílek 5 (2/1), Sedlák 4, Broda Jk 2, Stašek 0 (2/0). TH 18/8

BCM Olomouc – Kroměříž 41:43

Body: Bílek 13 (2/2), Pazdera 11 (9/1), Němec 5 (2/1), Sedlák 4 (8/2), Jakeš 4, Flaks 2, Broda Jn 2, Broda Jk 0 (2/0). TH 23/6 !!!

 V prvním zápase se nám opravdu povedl první poločas (46:17). Soupeře jsme zmáčkli a nedali ani metr prostoru. Oba rozehrávači Sedlo s Brodičem velmi dobře řídili ostatní spoluhráče, Šimon (jak ho ještě neznám) se zakousl do svého soupeře a nedovolil mu skoro nic. Navíc k tomu přidal i důležité zisky a asistence na své spoluhráče, jako by byly jeho doménou. Bodově vyletěl náš rychlík Tom, který evidentně ráno dobře posnídal. Byl k nezastavení ve hře 1-1 a k tomu sbíral důležité útočné doskoky, ze kterých lacino skóroval. Ostatní spoluhráči se velmi slušně doplňovali, a proto se dá toto utkání jednoznačně pasovat na nejpovedenější z této sezóny.

Druhý zápas už přinesl daleko vyrovnanější souboj. Naši skóreři vypadli ze svých rolí, na tváři se objevovaly náznaky rozpaků a něco jako „nejde to a nepůjde to“. I přesto jsme si celý zápas udržovali několikabodový náskok a v poslední Q plus 7 bodů dávalo velkou šanci i na druhé vítězství. Nejvíce sil ale zbylo soupeři – Marek Dočkal (č.42) během posledních 8 minut stihl dát 9 bodů a rozhodl tak o soupeřově výhře. Rozhodl? Nebo mohlo být vše jinak? Když se podíváme na úspěšnost našich TH, možná to mohlo být …

Nemalým zklamáním bylo chování hostujících rodičů, kteří neskousli vysokou prohru, a léčili si frustraci pokřikování na všechny a všechno okolo.