U11B: V Přerově 2 rozdílná utkání

Byly to vlastně zápasy Viktora (č.6) proti Olomouci. Výrazná herní osobnost se v těchto minižákovských utkáních vždy projeví a to není myšleno vůbec zle (27 bodů v prvním utkání). V prvním utkání jsme jen těžko hledali brzdu, která by ho zastavila, stejně tak i „jeden“ úspěšný hod na koš v poslední čtvrtině, který by nám určitě udělal velikou radost. A že těch pokusů bylo J I přesto velká bojovnost a pokusy o rychlou přihrávku vpřed stojí určitě za zmínku stejně jako snaha o zachytávání dlouhých přihrávek na vyběhnuvší hráče soupeře. Konečná prohra o bod nemůže vůbec mrzet, konečně po delší době zase vyrovnané utkání s přijatelným soupeřem.

Druhé utkání jsme pokračovali v „nastavené“ laťce – míč na zemi = jdu si pro něj za každou cenu! Podařilo se nám sehrát několik rychlých protiútoků dokonce i s úspěšnějším zakončením a pomalu skóre navyšovat. Ve druhé čtvrtině přišel čas Benyho (Honzy), který se s Viktorem vypořádal jak se sluší a patří. Neodlepil se od něj ani na krok a povolil mu dát pouze 3 body v období a celkově 9.

Poslední zápasy soutěže sehrajeme v sobotu 11.března na Hynaisově proti SK UP Olomouc. Poté máme v plánu ještě odvetu proti Vyškovu a snad i turnaj někde mimo Olomouc.