U10 mají za sebou poslední letošní soutěžní utkání

V sobotu se na hale UP naše nejmladší herní kategorie postavila naposledy v této sezoně mixu Zlína v rámci soutěže U10. Teď už nás budou čekat jen přátelská utkání a snad i turnaj ČBF pro kategorii U10.

Proti mixu Zlína jsme nastoupili v početné sestavě, kde každý dostal svůj prostor na hřišti. Obě utkání jsme zvládli urvat pro sebe s dostatečným bodovým polštářem. Důležitější však pro nás jsou jak týmový, tak i jednotlivé výkony. Někteří si vyzkoušeli první soutěžní utkání, tak jim chvíli trvalo, než se rozkoukali, jiní už jsou schopni proměnit i vzorově levý dvojtakt – každý podle svých možností se snaží o maximum, které však musí vést ke kvalitnímu týmovému výkonu. Hrát nesobecky a posouvat míče vpřed na volné spoluhráče, to nám občas dělá problémy, ale jinak to hrneme, jak se dá i za cenu chyb. Ty samozřejmě patří nejen ke sportu, ale k učebnímu procesu obecně. A tak hlavně nevěšet hlavy, když se něco nepovede a na tréninku zkoušet a pilovat a v plném nasazení.

Díky všem rodičům za pomoc při přípravě utkání i nádherné atmosféře při utkáních. Děkujeme paní Pecinové za krásné fotografie.