Kluci U11 doma zdolali Zlín

 O uplynulém víkendu se utkali nejmladší minižáci doma s družstvem Zlína. Mikuláš…

… za dveřmi a mladí basketbalisté na place. V tradiční mezikrajské dvojičce proti družstvu z města Tomáše Bati byli tentokráte úspěšnější borci z Hané.

 Do prvního utkání jsme vstoupili s dobrým nasazením a vybudovali si 15 bodový náskok. Ve třetí kvartě se však nebojácným výkonem vrátil Zlín do utkání a dotáhl se na rozdíl 6 bodů. Koncovku si pak domácí pohlídali a zvítězili 36:28. V druhém utkání hostům ze Zlína došly síly a domácí si poměrně jednoznačně dokráčeli k vítězství 63:8. Klukům se dařilo porážet soupeře při hře 1 na 1 a úspěšně proměňovat své šance. Do budoucna musíme zapracovat zejména na spolupráci, dělení se o míč se spoluhráči a obraně hráče bez míče.
 
 I přes poměrně vysoké skóre druhého utkání byli kluci ze Zlína rovnocenným soupeřem, bojovali a nedali jediný míč zadarmo. Pochvalu zaslouží také naši kluci, zejména pak za nasazení během obou utkání. Velké díky patří také rodičům, za pomoc s organizací utkání a povzbuzování svých ratolestí, a zejména pak trenérskému triu Mikuláš-Anděl-Čert, kteří zvládli svá první soutěžní utkání na jedničku 😉