U10 na turnaji ČBF v Blansku

Nejvyrovnanější zápasy, spousta napínavých chvilek, plno soutěží a zážitků přinesl další turnaj ČBF U10 tentokrát v Blansku. Už jen cesta na samotné místo nadělala řidičům kopu starostí a vrásek, protože ledové serpentýny asi moc rádi nemáme. I na některých hráčích to nechalo následky, které v prvním utkání jen těžko rozdýchávali.

První zápas proti mixu z Vyškova byl klasický dětský basket se spoustou nepřesností a „miliónem“ zahozených šancí na obou stranách. I přesto o napětí nebyla nouze. Otázkou zůstalo, kdo prolomí střelecké štěstí a alespoň něco do toho koše dopraví. Nakonec jsme ti byli my a zvítězili o 1 bod 24:23.

Druhé utkání proti domácímu dívčímu výběru Blanska bylo vyrovnané až do samotného konce. V závěru měla domácí děvčata více střeleckého štěstí a zvítězila 18:14

Poslední, 3. utkání, bohužel časově zkrácené kvůli následné další akci jsme se utkali se sympatickým týmem BBK Blansko. I ti měli ve svém středu pár „ohranějších“ hráčů, kteří zprvu byli aktivnější a svůj tým drželi. My jsme si ale nechali vše do poslední Q, kdy se Matoušovi povedlo proměnit několik nájezdů (hurá hurá 😊) a konečné skóre překlopit v náš prospěch 22:19.

Takže si vezeme krásné 2. místo a také pexesa, které už mají kluci určitě nastříhaná a s rodiči rozehraná .)