Vánoční „špíl“ Rodiče vs Děti šel do rozstřelu

 Až dodatečné trestné hody „rychlou smrtí“ po skončení utkání  rozhodovaly o konečném vítězi tradičního předvánočního utkání mezi nastupujícím dravým mládím a zkušeností jejich rodičů. Že nějaká ta „rychlá smrt“ nestihla i některého ze starších aktérů,  je výbornou vizitkou jejich vypracovaných těl a svědomitého plnění svých osobních tréninkových plánů.

Takže o5 „Děti“, ovšem už to Rodiče neměli tak úplně jednoduché jako loni. Nebýt trojmetrového pana K. a jen o něco menšího pana Š., těžko by Rodiče drželi se svými potomky krok a sotva sbírali smetánku v podobě jednoduchých outlet pasů na briskně nabíhající rychlonohé a zároveň nekompromisní zakončovatelky paní B. a J., vynikající Sch. i velmi kooperativní paní T.

Na konci seance trenér předal ocenění ve 3 kategoriích, které si z jeho pohledu zasloužili tři dosud podceňovaní „underdogs“ Franta Š., Šíma J. a Filip B, že dokáží držet krok s ostatními a věci nevzdávají, potom Peťa F. a Míša T. a za sportovní výkonnost, „best achievement“, a solidní stopu ve starší kategorii U12, a do třetice Tom M., za celkový velký posun v herním projevu, „gr8est progress“. Tak nashle v NR 2019!