Domácí víkend U17

V sobotu jsme přivítali na domácí palubovce tygry z Brna, kteří se momentálně nachází na 1. místě. Rozdíly v herním projevu obou týmů byly markantní a soupeř nám daroval předčasnou mikulášskou nadílku v podobě 103 bodů. 

Nedělní utkání proti SKB Zlín, bez ohledu na konečný výsledek, by se dalo považovat za jedno z  nejpovedenějších utkání U17 za poslední dobu. Byli jsme schopni úspěšně zakončovat rychlé protiútoky, trestat soupeřovy chyby a dokonce i místy správně zastavit soupeře. Nicméně ve velmi oslabené sestavě jsme nebyli schopni Zlínu konkurovat po celý zápas, který dovedl utkání s přehledem do vítězného konce.

Víkend očima Ladislava Hlávky:

Velkou část sezóny se potýkáme s vysokou absenci a ani tento víkend tomu nebylo jinak. V sobotu jsme nastoupili proti vedoucímu celku tabulky. Hra měla celkem pomalý spád, ale soupeř nás zaskočil skvělou obranou. I když se v naší hře daly najít i světlé momenty většinu času jsme jen zbrkle stříleli na koš a sledovali jak nás soupeř poráží v rychlých protiútocích. V neděli jsme nastoupili proti Zlínu, po dobře odmakané první čtvrtině, kdy se nám povedlo nasázet přes 20 bodů a drželi jsme krok se soupeřem, jsme se zase dostali do bodového skluzu, kterého se nám do konce zápasu už nepodařilo zbavit

BCM : Tygři Brno (31:103)

Miklenda 22, Hužva 4, Navrátil 3, Hlávka 2,

 

BCM : SKB Zlín (60:90)

Miklenda 28, Hužva 13, Hužva 8, Hlávka 7, Martínek 2, Navrátil 2