Výživná lekce pro obě skvadry. U10 hostily U11.

 Asi nejpodstatnější výstup ze včerejšího přípravného střetnutí mezi týmy U10/r.2009 a U11/r.2008 byl, že oběma půjde k duhu jednou za cca měsíc si to rozdat na hřišti a že oběma skupinám má tento zápas co dát.U11 vyhrály, ovšem ne „o parník“, jako jim zatím pravidelně utíkají kluci z baskebratrů o patro výš, U12, a hlavně se ukázaly pro některé z našich květinek a netýkavek jako docela těžké sousto k sežvýkání. Byli živější, zdravě agresívnější a vůbec dravější než pomalí pantátové z U11. Neskutečný Kuba Daneček k neutahání v podstatě všem utíkal 11-kám. Jediný Mates Siky měl nohy, vůli a pozornost, aby ho zvládal bránit. Podobně Andy Ilavský tahal desítky útoků, jen mu poměrně pravidelně na začátku úniku zůstával míč v podpaží = kroky. Marťa Šlezar se mi líbil, Lála Horák, Viky Němec se dobře rozkoukával, atd.

Z vlastních U11 vedle velmi dobrého zmíněného borce ze Sokola Nedvězí hrál docela chytře Štěpán Šindy. Neukvapoval se při zakončení, uměl si už side-stepem vylepšit pozici pro střelbu. Samozřejmě pokud vůbec do útoku vůbec doběhl, že. Paťa Kupka, když se nepředváděl, nehrál hlupáčka a koncentroval se, byl právem po utkání mezi vyhlášenými hráči za včasné přihrávky z obranné poloviny na útočnou, kterými nabíjel spoluhráčům pod koš pro jednoduché zakončení 1/0. Že to tak úplně jednoduché nebylo, už nebyla jeho vina. Kapitánovi NN a asistentu LD poděkování za pomoc při organizaci týmu na začátku.

Celkově velmi dobrá příprava pro obě party a cenný poznatek, že o kategorii níž v U10 se rodí nemálo perspektivních „týpků“.