U13 ve Zlíně

 Netradičně v neděli se naši kluci s velkým tréninkovým mankem vydali na utkání do Zlína.Na soupeře jsme tentokráte vlétli s plným nasazením, až z toho bylo vedení 10:0, jenže pak jsme si opět potřebovali odpočinout a soupeř se tak dostával pomalu do hry. Druhé pětce se podařilo soupeře natáhnout pouze na 6 bodů, takže nás čekala perná druhá polovina. Tam se naštěstí naše hra zlepšila a pohodlně jsme zvítězili 72:38.

SKB Zlín: BCM 38:72

Body a sestava: Maty, Kuba G. a Kuba Š. po 12, Jirka a Jeňa po 8, Patrik 6, Kryštof, Martin B. a David po 4, Kuba Šp. 2, Vojta, Martin V. a Mara.

Ve druhém utkání jsme chtěli vyzkoušet prohození našich pětek, což se nám moc nevyplatilo, jelikož nás soupeř v první čtvrtce hladce přejel v poměru 17:3. Tento stav jen dokumentuje opětovnou střeleckou mizérii. Druhá pětka však zabojovala, ale pořád jsme v polovině tahali za kratší konec. První pětka se však po poločase nadechla k velkému výkonu a podařilo se jí překlopit vedení na naši stranu. V poslední čtvrtině jsme prostřídali všechny hráče a došli si pro těsné vítězství.

SKB Zlín: BCM 43:50

Body a sestava: David 9, Kuba G. 8(!!!), Kuba Š. 7, Jirka a Jeňa po 6, Kuba Šp. 4, Kryštof a Martin B. po 3, Patrik a Maty po 2, Vojta, Martin V. a Mara.