Lekce RP pro U13

 V sobotu jsme vyrazili změřit síly s nejlepším družstvem naší soutěže. Ještě v polovině prvního utkání to vypadalo, že se nám podaří uhrát zatím nejlepší výsledek, když jsme vedli nad domácími 23:22. Jenže opak byl pravdou. Soupeř zařadil vyšší rychlostní stupeň a jen pomocí rychlých protiútoků si vybudoval během 2 čtvrtin 30 bodový náskok.

TJ Slavia Kroměříž: BCM 71:41

Body a sestava: Jakub Š. 23b., Kuba G. 6b., Janek a David po 4, Vojta a Martin B. po 2, Špička brothers, Martin V., Jirka, Maty, Mara a Vincent.

Do druhého utkání jsme mentálně ani nenastoupili, takže nás soupeř válcoval už od první minuty a tomu i odpovídal konečný výsledek. Opět jen pomocí rychlých protiútoků, 3 na 0 či 3 na 1 pohodlně navyšoval soupeř svůj náskok. Výsledkem je tak největší ranec za poslední dobu. Bohužel není moc co komentovat, jelikož problém byl pouze v hlavách hráčů, kterým se jednoduše nechtělo ani běhat. Našly se však v každé pětce světlé výjimky, bohužel 1 nebo 2 hráči nemohou zachránit celé družstvo lenochodů.

TJ Slavia Kroměříž: BCM 93:25

Body a sestava: Kuba Š. 7b., Kuba G. 4, Kuba Šp., Martin V., Janek, David, Maty, Jeňa a Vincent po 2, Vojta, Martin B., Jirka a Mara